BILVÆRKSTED

Reparation og service af din bil til fornuftige priser. Vi servicerer både fabriksnye biler og brugte, og du bevarer stadig garantien på din bil. Vi tager både private biler, men også erhverv.

Slider

Lån op til 60.000 kr. til reparation af bilen – AutoMesterkortet

Hos Stabil Næstved kan du købe 4 nye sommerdæk, eller få lavet en reparation på bilen, uden at du skal have penge op af lommen her og nu.

Inden Stabil starter på reparationen eller lignede, kan vi få dig forhåndsgodkendt til at låne pengene gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank. Stabil A/S hjælper med at få dig godkendt til lånet. Vi sender blot ansøgningen direkte fra os.

Du kan låne helt op til 60.000 kr. og hvis hele det lånte beløb tilbagebetales senest 12 mdr efter køb, så koster det 0 kr. i renter. Du kan også vælge en af de andre fordelagtige afdragsordninger. Kom ind til Stabil og hør mere om ordningen.

Bestil din tid til reparation af din bil online HER.

 

Kort om fordele med AutoMesterkortet

  • Du kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger. Ingen renter eller gebyrer.
  • Du kan også vælge at betale op til 12 måneder rentefrit
  • Du vælger selv hvordan du vil betale måneden efter købet
  • Kortet koster dig ingenting, hverken at anskaffe eller at have.
  • Du ansøger om kortet hurtigt og enkelt, enten direkte i butikken eller her på siden.

Uddannelse og nyeste udstyr

Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Det er vi kommet rigtigt langt med. Som kunde hos os, er du altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning.

Vore medarbejdere deltager i AutoMester’s obligatoriske uddannelse, som gør, at vi altid har frisk viden og det nyeste udstyr klar.

Ring til os for et godt tilbud !

Værkstedsforsikring mod fejlreparationer m.v

Som led i en god service over for dig som kunde, har vi valgt at forsikre os mod fejlreparationer samt menneskelige fejl. Dette er ikke billigt, men hvis uheldet er ude og eksempelvis en af vore dygtige mekaniker ikke får spændt bundproppen efter service – løber olien af. Herved opstår der stor ødelæggelse, som kan betyde en omkostning på typisk ca. 100.000 kr. for en diesel bil.

Dette vil for mange værksteder ikke være muligt at betale, og du vil nu som kunde stå uden bil, med heraf stor ulejlighed samt måske en egenbetaling, du heller ikke kan betale. Der er også en risiko for trafikuheld under prøvekørsel af bilen, eller tyveri fra den efter aftalt levering på vort værksted. Alt dette er også forsikret hos os.

Ikke kun en tryg bilhandel, men også et trygt værksted.

Velkommen hos Stabil A/S.